Toimintamme ydin on tuottaa kasvua ja tulosta asiakkaillemme

Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- ja Power BI sekä Data Analytics-toimituksiin, markkinoinnin automaation järjestelmänä toimitamme ClickDimensions -ohjelmaa. Kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille – toimialariippumattomasti.

Toimintamme ydin on tuottaa kasvua ja tulosta asiakkaillemme.
Autamme hyödyntämään markkinoihin, ihmisiin, asiakkuusprosesseihin ja -teknologioihin liittyvät mahdollisuudet. Kohtaamme asiakkaamme aina yksilöinä, ja oman kehitystyömme avulla pystymme tarjoamaan aina nopean käyttöönoton sekä asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun.

Kykymme tuottaa arvoa perustuu vahvaan liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Tiimiimme kuuluu liiketoiminnassa kannuksensa ansainneita strategian, johtamisen ja kaupallistamisen ammattilaisia sekä intohimoisia tietojärjestelmien kehittäjiä.

Fenixläiset ammentavat voimansa liiketoiminnan ja Microsoft teknologioiden osaamisesta sekä aidosta uteliaisuudesta liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme Microsoft Gold Partner.

Meillä on tavoite

Asiakkaamme tunnetaan menestyvästä liiketoiminnastaan ja kyvystään tuottaa arvoa yhteisölle. Menestymme yhdessä asiakkaiden kanssa niin liiketoiminnassa kuin elämässä. Räätälöimme ratkaisumme organisaatiokohtaisesti, ottaen huomioon asiakkaan ainutlaatuisen aseman markkinoilla. Etsimme uusia näkökulmia kumppaniemme liiketoimintaan, autamme organisaatiota liikkeeseen ja toimintaan sekä saavuttamaan mittavia tulosparannuksia tehokkaan täytäntöönpanon kautta. Opimme ja teemme yhdessä asioita, joihin emme olisi aikaisemmin erikseen kyenneet.

Yhteistyö tuo voimaa! Kattavan kumppaniverkostomme avulla voimme nopeasti vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Kehitystyöllä ketteryyttä! Teemme jatkuvaa kehitystyötä, jolla varmistamme nopeat käyttöönotot ja tuen asiakkaidemme tarpeiden muuttuessa.

This post is also available in: en