Täysi vuosi Fenixillä

Vuosi fenixläisenä

Tällä päivämäärällä (12.12.2017) tuli tasan vuosi täyteen Fenixin tiimissä. Kakkua en muistanut työkavereille tuoda, mutta katsotaan ensi vuonna uudestaan.

Tasan vuosi sitten tähän aikaan asentelin konetta ja kurkistin ensimmäistä kertaa fenixläisenä Dynamicsiin (pää oli melko pyörällä sillon). Nyt samalla päivämäärällä, tasan vuosi sen jälkeen, työstämme tiimin kanssa mielenkiintoista verkkokauppaintegraatiota CRM:ään. Kuluneen vuoden aikana olen päässyt työskentelemään monissa muissa eri projekteissa ja on siihen yksi käyttöönottokin mahtunut. Odotan myös tulevia haasteita innolla!

Kiitos kaikille, minulla on ollut mukavaa! Erityiskiitos vielä vieruskaverille, johon olen aina voinut tukeutua haasteiden sattuessa eteen.

Vuoteen on mahtunut monta haastetta, paljon uuden oppimista ja upeaa tiimihenkeä!

 

Jaakko Hieta

Ohjelmistosuunnittelija

 

By |2017-12-12T14:21:23+00:0012.12.2017|Blogi|

About the Author:

Fenix
Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- ja Power BI sekä Data Analytics-toimituksiin, markkinoinnin automaation järjestelmänä toimitamme ClickDimensions -ohjelmaa. Kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille – toimialariippumattomasti. Toimintamme ydin on tuottaa kasvua ja tulosta asiakkaillemme. Autamme hyödyntämään markkinoihin, ihmisiin, asiakkuusprosesseihin ja -teknologioihin liittyvät mahdollisuudet. Kohtaamme asiakkaamme aina yksilöinä, ja oman kehitystyömme avulla pystymme tarjoamaan aina nopean käyttöönoton sekä asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Kykymme tuottaa arvoa perustuu vahvaan liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Tiimiimme kuuluu liiketoiminnassa kannuksensa ansainneita strategian, johtamisen ja kaupallistamisen ammattilaisia sekä intohimoisia tietojärjestelmien kehittäjiä. Fenixläiset ammentavat voimansa liiketoiminnan ja Microsoft teknologioiden osaamisesta sekä aidosta uteliaisuudesta liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme Microsoft Gold Partner.