Supersearch

Hakutyöväline vaativaan käyttöön

Supersearch on tuote jota olemme kehittäneet vuodesta 2011 lähtien. Supersearch tukee Microsoft Dynamics CRM:n versioita 2011, 2013, 2015 ja 2016. Supersearch on syntynyt asiakkaidemme tarpeesta yhdistää Microsoft Dynamics CRM -järjestelmään kerätty ja jalostettu asiakastieto analyyttiseen markkinointitiedon louhintaan – ilman irrallisia järjestelmiä.

Supersearchin hakumahdollisuudet ovat merkittävästi laajemmat kuin CRM-järjestelmän Erikoishaku ja Pikahaku -hakutyövälineissä tai markkinoilta löytyvissä kilpailevissa tuotteissa. Supersearchillä voidaan helposti yhdistää CRM:n Erikoishakuja joukko-operaatioita käyttäen.

Supersearch muuttaa CRM:n Erikoishaun rakentaman FetchXML-kielen standardiksi SQL-lauseeksi, joka mahdollistaa suurten poimintojen tekemisen. Miljoonien rivien poiminnnatkaan eivät koidu ongelmaksi, koska järjestelmästä voidaan ottaa täysi hyöty irti. Supersearch osaa myös palauttaa tarkan hakutuloksien rivimäärän, kun tuloksia on yli 5 000 kpl.

 Kenelle Supersearch on tarkoitettu?

Supersearch on tarkoitettu monipuolisempia ja vaativia hakutoiminnallisuuksia kaipaaville ammattilaisille. Hakutyöväline on tarkoitettu heille, jotka…

  • Tekevät monipuolisia hakuja.
  • Tekevät vaiheistettuja poimintoja (ns. weedaus).
  • Tekevät paljon poimintoja.
  • Käsittelevät suuria asiakasmääriä.
  • Haluaisivat hakea tietoa monipuolisemmin kuin Dynamics CRM-järjestelmä nykyisellään mahdollistaa.

Supersearch-hakutyövälineestä on hyötyä erityisesti mainonnan ja median alalla toimiville yrityksille. Vastaavat hyödyt nousevat usein esiin myös suurten yritysten markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisilla – unohtamatta kuitenkaan pienten ja keskisuurten yritysten erityistarpeita hakujen osalta.

Haluatko tietää lisää?

Mika Suonvieri
Mika SuonvieriDevelopment Manager
Mika Vääräniemi
Mika VääräniemiCTO