Sisällöntuottajaksi Fenixille

/, Täytetyt työpaikat/Sisällöntuottajaksi Fenixille

Sisällöntuottajaksi Fenixille

Haku päättynyt.

SISÄLLÖNTUOTTAJA,

meillä on sinulle paikka avoinna!

Oletko utelias, aktiivinen ja tehokas sisällöntuottaja? Haluamme sinut osaksi vauhdikasta ja innovatiivista tiimiämme. Etsimme sinua kasvamaan markkinointipäällikkömme oikeaksi kädeksi toteuttamaan innovatiivisen IT-talomme markkinointia.

Tehtäviisi kuuluu
• Fenixin verkkosivujen, blogin ja somekanavien päivittäminen
• Uutiskirjeen sisällöntuotanto ja toteutus
• Perinteinen sisällöntuotanto, mm. esitteet, esitykset
• Markkinointiautomaatioon liittyvä sisällöntuotanto
• Muut markkinoinnin avustavat tehtävät

Arvostamme:
• Innostusta tietotekniikkaa, digitaalisuutta ja liiketoiminnan kehittämistä kohtaan
• Aktiivisuutta ja halua kehittyä B2B markkinoinnin ammattilaiseksi IT-alalle
• Aitoa kiinnostusta sisällöntuotantoon (sekä digi- että perinteiset mediat)
• Verbaalisen ja visuaalisen sisällöntuotannon hallintaa
• Kykyä toimia tehokkaasti myös vaihtuvissa tilanteissa
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
• Adoben ja Officen ohjelmien osaamista, ainakin perusteet ja kykyä opetella lisää (Photoshop, illustrator, Indesign ja Word, Powerpoint)

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitus viimeistään elokuussa. Pääsääntöisesti työpisteesi sijaitsee Espoon toimistollamme Perkkaalla, jossa työskentelet yhdessä markkinointipäällikkömme kanssa. Tehtävä alkaa viimeistään elokuussa ja on aluksi osa-aikainen (esim. 22,5 h/vko), mutta taitojen karttuessa toimenkuvasi voi laajentua ja tehtävä muuttua koko-aikaiseksi.

Me fenixläiset olemme joustavia, tehokkaita ja teemme työmme aina parasta laatua tavoitellen. Näitä ominaisuuksia edellytämme myös uusilta työntekijöiltämme. Fenixillä on erinomaiset henkilökuntaedut ja huipputiimi. Meillä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja kasvamaan IT-alan markkinoinnin rautaiseksi ammattilaiseksi. Tulet kasvamaan kanssamme myös markkinointiautomaation ammattilaiseksi. Haluatko tarttua haasteeseen?

Fenixillä erityisen tärkeässä asemassa ovat asenne ja oppimiskyky. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi otsikolla ”Sisällöntuottaja”. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!

Huom!  Lomien vuoksi seuraavina aikoina rekrytointi ei etene uusien hakemusten osalta: 21.6.-8.7. ja 23.7.-5.8. Päivi on paikalla 9.7.-21.7. ja jälleen 6.8.

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Silventoinen
Marketing Manager / Head of Marketing Automation BU
paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi
puh 040 905 2502 (6.-21.6. ja 9.7-20.7. arkisin 8-16 välillä, myös WhatsApp)

Huomasithan muut avoimet työpaikkamme?

Sisällöntuottajan tehtävä on mahdollista yhdistää asiakkuusmarkkinoijan tehtävään, jolloin työ on kokoaikainen.

Nimityksiä Fenixillä 2018

25.1.2018|0 Comments

Nimityksiä Fenixillä 12.1.2018 Lauri Gylén on nimitetty 12.1.2018 Fenix Solutions Oy:n integraatiovastaavaksi/ Head of Integrations Lauri kuuluu Fenixin kovimpaan asiantuntijakaartiin ja on toiminut monipuolisissa asiantuntijatehtävissä Fenixillä vuodesta 2012 lähtien. [...]

By |2018-07-10T09:22:15+00:0029.5.2018|Markkinointiautomaatio, Täytetyt työpaikat|

About the Author:

Fenix
Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- ja Power BI sekä Data Analytics-toimituksiin, markkinoinnin automaation järjestelmänä toimitamme ClickDimensions -ohjelmaa. Kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille – toimialariippumattomasti. Toimintamme ydin on tuottaa kasvua ja tulosta asiakkaillemme. Autamme hyödyntämään markkinoihin, ihmisiin, asiakkuusprosesseihin ja -teknologioihin liittyvät mahdollisuudet. Kohtaamme asiakkaamme aina yksilöinä, ja oman kehitystyömme avulla pystymme tarjoamaan aina nopean käyttöönoton sekä asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Kykymme tuottaa arvoa perustuu vahvaan liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Tiimiimme kuuluu liiketoiminnassa kannuksensa ansainneita strategian, johtamisen ja kaupallistamisen ammattilaisia sekä intohimoisia tietojärjestelmien kehittäjiä. Fenixläiset ammentavat voimansa liiketoiminnan ja Microsoft teknologioiden osaamisesta sekä aidosta uteliaisuudesta liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme Microsoft Gold Partner.