Suomi CRM asiakkuudenhallintajärjestelmä

Tavoitteemme on parantaa ja yksinkertaistaa yritysten tapaa käyttää CRM -palvelua osana liiketoimintaprosesseja.

SuomiCRM.fi tarjoaa sen, mitä tulevaisuuden älykäs CRM-palvelu tulee olemaan: Integroitu, joustava ja käyttäjän tarpeisiin mukautuvaa. SuomiCRM.fi on maailmanluokan teknologiaa Microsoft Dynamics CRM -alustalla suomalaisista konesaleista. Parhaalla palvelulla.

Helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta!

SuomiCRM.fi ei ole pelkästään tiedon hallintaa, asiakkuuksien hoitamista ja liiketoiminnan operatiivinen järjestelmä. Se on myös johtamisjärjestelmä, joka tarjoaa yrityksen johdolle näkymän yrityksen nykytilaan ja markkinatilanteeseen, analysoinnin välineet tulevan toiminnan selkeyttämiseksi sekä mahdollisuudet johtaa yrityksen operatiivista toimintaa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Uskomme, että tyytyväisten asiakkaidemme määrän dramaattinen kasvu on osoitus siitä, että teemme oikeita asioita. Ja vieläpä nämä asiat oikein.

Mikä ihmeen SuomiCRM.fi ?

  • Kotimaisille yrityksille suunnattu asiakkuudenhallinnan CRM -palvelu.

  • SuomiCRM.fi ja asiakkaiden tiedot sijaitsevat espoolaisissa palvelinsaleissa.

  • Tarjoamme valmiin tuen monille liiketoiminnan operatiivisille prosesseille.

  • Palvelupaketteihimme kuuluu suomenkielinen asiakaspalvelu ja helpdesk.

  • Ei määräaikaisia sopimuksia eikä minimikäyttäjämääriä.

  • Toimimme periaatteella: ”Avaimet käteen ja tyytyväisyystakuu”.

Haluatko saada yrityksesi CRM-asiat kuntoon?

Sovi tapaaminen:

Yritys
Nimi
Sähköposti*
Puhelin

Viesti*

 

Sinua palvelevat

Asiakkaitamme ovat mm:

Lue SuomiCRM.fi -tarinoita

Etra – CRM ohjaa toimintatapojamme

Suomalainen monialakonserni Etola-yhtiöt on suomalainen perheyritys, joka muodostuu noin 30 keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta erikoisliikkeestä. Yhtiöiden kokonaisliikevaihto on n. 400 milj. euroa ja henkilöstömäärä noin 1 500. Yhtymän päätoimialat ovat teollisuus tarvikkeet ja tuotteet.   [...]

Kiinteistöalan Kustannus

CRM toimii Kiinteistöalan Kustannus Oy:n tietojärjestelmäinfrastruktuurin ytimenä. xRM-tekniikoilla laajennetusta Microsoft Dynamics CRM:stä on muuhunkin kuin pelkkään asiakkuudenhallintaan. Vahvasti muihin järjestelmiin integroitu Kiinteistöalan Kustannus Oy:n CRM-järjestelmä toimii luontevasti myös toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) roolissa. Kiinteistöalan Kustannus Oy:n [...]