Kompleksisten tarjousprosessien hallinta

Kompleksinen tarjousprosessi CPQ

Räätälöitävä ja kompleksinen tarjooma tarkoittaa usein myös sitä, että tarjousten tekoon kuluu paljon aikaa. Palvelun tai tuotteen osien, yhteensopivuuden ja hintojen tarkistamiseen käytetään runsaasti aikaa, jota voisi käyttää muuhun tekemiseen.

Kun myynnillä on ajantasainen tieto tarjoomasta, sen osista sekä hinnoista yhdistettynä asiakasdataan, teillä on hyvät asemat neuvotella, tehdä kohdistettuja ja virheettömiä tarjouksia, oikealla katteella, ja voittaa kaupat mm. nopeudella ja tarkkuudella.

Entä jos kompleksinen tuote-/palvelutarjoomanne paketoitaisi helposti ja nopeasti tarjouksiksi, oikeilla hinnoilla ja yhdistelmillä – suoraan CRM:ssä?

0%
n. 105 % suurempi keskim. kauppa*
0%
n. 17% suurempi liidien konversio*
0%
n 49% enemmän annettuja tarjouksia*
0%
n. 26% lyhyempi myyntisykli*
0%
n.7% vähemmän kontakteja / kauppa*

*Aberdeen Group 2013.  CPQ :n avulla: keskimääräinen kauppa/sopimus oli n. 105 % suurempi ja liidit konvertoituvat n 17 prosenttia paremmin, tarjouksia pystyttiin antamaan 49 prosenttia enemmän. Samanaikaisesti myyntisykli lyheni n. 26 prosenttia ja voitettua kauppaa kohden tarvittiin n 7 prosenttia vähemmän kontakteja.

Mikä on CPQ?

CPQ tulee sanoista Configure-Price-Quote. Fenix CPQ on tehokas ratkaisu, jonka avulla paketoit, tarjoat ja myyt monimutkaiset, räätälöitävät tuote- ja palvelukokonaisuudet. Myyntivalinnat on syötetty etukäteen järjestelmään ja saat tarjousta tehdessäsi asiakastarpeiden mukaiset tuote- ja palvelukokonaisuudet – valmiiksi hinnoiteltuna. Mahdolliset asiakaskohtaiset alennusprosentit huomioituna!

Fenix CPQ  on Microsoft Dynamics CRM:n laajennus sisältäen tarjous- ja tilaustyökalut (CPQ), joiden avulla tuotevarianttien hallinta on helppoa, jolla konfiguroit (Configure), hinnoittelet (Price) ja teet tarjoukset (Quote) räätälöitävistä tuotteista / palveluista tai projekteista – nopeasti, tehokkaasti ja virheettömästi.

CPQ + CRM = edut:

Mitä hyötyjä CPQ voisi tuoda teille? Selvitetään se. Ota yhteyttä – milloin sinulle sopii tapaaminen?

Ystävällisin terveisin,
Mika Vääräniemi
Teknologiajohtaja

This post is also available in: en