Paluumuuttajana takaisin Dynamics -kentälle

Aloittelin jo 11-vuotiaana työuraani viitenä päivänä viikossa. Siitä asti olen saanut toimia eri työtehtävissä hyvin monella eri toimialalla. Koen, että tämä laaja kokemus on edesauttanut ymmärtämään asiakaskohtaisia haasteita sekä kehittämään niihin ratkaisuja.

Organisaatioiden tarve kehittää prosessejaan sekä työkalujaan on vahvasti läsnä ja Microsoftin laajasti uudistuneet palvelut tuovat uusia mahdollisuuksia. Nämä ovat asioita jotka toivat minut takaisin Dynamics -pelikentälle 1,5 vuoden tauon jälkeen. Vanhastaan taustalla on tehty lähes 70 Dynamics -hanketta fenixläisten kanssa, joten on helppo nousta pyörän selkään uudestaan.

Elisalla olen saanut työskennellä monessa eri työtehtävässä konsultista yksikön johtajan välillä. Kuitenkin näissä kaikissa yhteistä on ollut asiakasrajapinnassa toimiminen, josta saan vieläkin kipinää koneeseen. Näin ollen pyrin jatkossakin olemaan Elisan asiakkaiden apuna, kun lähdemme yhdessä kehittämään asiakaskokemaa ja markkinointi- ja myynninprosesseja.

Ankkuripisteeni on Seinäjoella, monen muun Elisan Dynamics -osaajan lähellä.Kari LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/kari-aho-b943a915/

Kari Aho
Managing Consultant
+358 50 506 2610
kari.aho@elisa.fi