Nimityksiä Fenixillä 12.1.2018Lauri Gylén
Lauri GylénHead of Integrations

Lauri Gylén on nimitetty 12.1.2018 Fenix Solutions Oy:n integraatiovastaavaksi/ Head of Integrations

Lauri kuuluu Fenixin kovimpaan asiantuntijakaartiin ja on toiminut monipuolisissa asiantuntijatehtävissä Fenixillä vuodesta 2012 lähtien.

”Mikään yrityksen tietojärjestelmä ei kata kaikkia tarpeita täydellisesti vaan yrityksen toiminnalle tärkeitä tietoja ylläpidetään eri järjestelmissä (esimerkiksi CRM, ERP ja verkkokauppa). Kuitenkin, jotta niistä saadaan täysi hyöty liiketoiminnan kannalta, samaa dataa tarvitaan eri järjestelmissä. Täten järjestelmien väliset integraatiot ovat erittäin suuressa roolissa – erityisesti nykyään kun tekniikan kehittyessä kerättävän tiedon määrä kasvaa räjähdysmäisesti ja yritykset ovat heränneet analytiikan ja tiedolla johtamisen tuomiin etuihin.

Koska Fenix kasvaa kovasti myös analytiikan puolella, ovat järjestelmien väliset integraatiot jatkossakin tärkeä osa toimituksiamme. Kokemuksia integraatioista on jo ehtinyt kertyä vyölle ja uuden nimitykseni myötä takuuvarmasti sitäkin enemmän ja aina haastavampia. Katson tulevaisuuteen tietäen, että yhdessä tiimini kanssa löydämme ratkaisun kaikkiin eteen tuleviin integraatiohaasteisiin.”