Myynnin tulitukea Tampereelle

Elisa muuttuu vauhdilla perinteisestä operaattorista IT-moniosaajaksi. Dynamics 365:n uskotaan näyttelevän muutoksessa merkittävää roolia.

Juho toimi Elisalla Account Manager -tehtävissä Pirkanmaalla hoitaen ja kasvattaen Elisan nimettyjä yritysasiakkuuksia. Elisa osti Fenix Solutions Oy:n lokakuussa 2018 ja pian tämän jälkeen Juho avasi pelin Dynamics-ehdotuksella muutaman tamperelaisen yrityksen kanssa. Juho sai myyntivastuun kehittää Dynamics -myyntiä Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Hämeessä. Juho pyrkii vastaamaan paikallisten yritysten Dynamics -tarpeisiin yhteistyössä Account Managereiden kanssa ja toimii samalla linkkinä Microsoftille.

Juho on toiminut viisi vuotta erilaisissa operaattorien myyntitehtävissä ja on suorittanut KTM-tutkinnon Vaasan Yliopistosta. Siirtyminen Dynamics -myyntipäällikön tehtäviin mahdollistaa sukeltamisen syvemmälle yritysten liiketoimintaprosesseihin ja samalla Juho pääsee aitiopaikalle seuraamaan kollegoiden ammattimaista projektijohtamista ja IT-arkkitehtuurin rakentamista.
Juho puhuu aiheesta ja aiheen vierestä LinkedInissä.
Juhon matkaa Dynamics-osaajaksi voi seurata täältä.

Juho Malkamäki
Sales Manager
+358 45 235 6525
juho.malkamaki@fenixsolutions.fi