MPS-YHTIÖT
Liiketoimintaymmärryksen avulla ohjattua asiakashallintaa

Kuvassa MPS-Yhtiöiden Silja Saviranta, Eevi Kuokkanen, Leila Virta, Sani Kaajas ja Juha Vaara.

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. 40 vuoden kokemuksella MPS-Yhtiöt tietää, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi MPS tarjoaa palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. www.mps.fi.

Fenix Solutions on toiminut usean vuoden ajan MPS-Yhtiöiden CRM- ja Business Intelligence -partnerina. MPS:n Markkinointijohtaja Leila Virta kertoo yhteistyöstä:


Liiketoimintaymmärryksen avulla ohjattua asiakkuudenhallintaa

Valitessamme asiakkuudenhallintajärjestelmän kumppania pidimme tärkeänä valintakriteerinä sitoutumista kehitystyöhön kanssamme, MPS:n tarpeiden mukaisesti, ei pelkästään tässä hetkessä vaan myös tulevaisuudessa. Äärimmäisen tärkeää yrityksemme toiminnalle oli löytää meille lisäarvoa tuottava partneri, joka ymmärtää yrityksemme sisäiset prosessit ja tavoitteet.

Fenixin syvä ymmärrys erilaisista liiketoiminta-alueista yhdistettynä monipuoliseen teknologiaosaamiseen on auttanut meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja saavuttamaan omat tavoitteemme. Juuri meidän liiketoimintaamme varten räätälöity CRM on auttanut meitä siirtymään hajanaisesta toiminnasta hallittuun asiakkuudenhallintaan.


Työhönsä intohimoisesti suhtautuvat asiantuntijat

MPS:n ratkaisujen takana ovat aina olleet työstään motivoituneet asiantuntijat, jotka ovat jo 40 vuoden ajan kehittäneet tuloksellista ja vastuullista henkilöstöjohtamista. Osaamisessamme yhdistyvät vahva työkäyttäytymisen ymmärtäminen ja liiketoiminnan haasteiden perusteellinen tunteminen. Innoituksemme on ihmisissä – jokainen on hyvä jossain. Missiomme onkin luoda arvokasta kasvua jokaiselle.

Fenixläiset suhtautuvat samanlaisella intohimolla omaan työhönsä ja opettelivat tunnistamaan meidän haasteemme ja löytämään ratkaisumallit niihin. Olemme löytäneet yhteisen, sujuvan tavan toimia, jossa ratkaisumme toteuttaneet asiantuntijat auttavat meitä mahdollisten eteentulevien ongelmien ja lisäkehityksen kanssa.


Modernit liiketoiminnan välineet

CRM on käytössä MPS-Yhtiöiden kaikissa yksiköissä teleprospektoinnista markkinoinnin ja myynnin kautta laskutukseen. CRM-ratkaisumme siirtäminen onlineen antoi  meille entistäkin paremmat mahdollisuudet kehittää liiketoimintaamme moderneilla välineillä. Tärkeä osa toimintaamme tänä päivänä on CRM:n ohella Fenixin toteuttama Power BI –raportointityöväline, jota käytämme yhdistettynä Fenix Dataan.

Power BI –ratkaisu on ollut koko organisaatiota kiinnostava ja kehitämme sen käyttöä edelleen yhdessä Fenixin kanssa. Markkinointimme käyttää Power BI:tä mm. kohderyhmien luomisessa ja talousosastomme raportointi hoidetaan Power BI:n avulla. Yhteistyö Fenixin kanssa on syventynyt vuosien varrella ja odotamme innolla myös BI:n tuomia uusia mahdollisuuksia.


MPS-Yhtiöt Logo