Miltsijakoon

Fenix investoi jopa miljoona euroa kasvuyrityksiin!

Aiomme investoida jopa miljoona euroa suomalaisten kasvuyritysten kehittämiseen. Olemme Fenixillä tutustuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana yli tuhannen yrityksen myynnin ja markkinoinnin prosesseihin ja toteuttaneet satoja menestyksekkäitä projekteja asiakkaillemme. Usein erityisesti kasvuyritysten kasvua ovat vauhdittaneet oikeanlaiset myynnin ja markkinoinnin työvälineet ja liiketoiminnallisten prosessien kehittäminen. 

Haluaisimme, että nämä työvälineet ja prosessien tuki olisivat käytettävissä mahdollisimman monelle kasvua hakevalle yritykselle. Jos te kasvatte, niin me kasvamme kanssanne.
Jos yrityksellänne on jo erinomainen tuote / palvelu sekä vimmainen halu kasvaa ja kehittyä ja menestyä markkinoilla, me olemme valmiita investoimaan myynnin ja markkinoinnin työvälineisiinne.  Ohjelma on tarkoitettu erityisesti B2B –sektorin yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja panostaa myyntiin sekä markkinointiin ja saada sitä kautta operatiivista kassavirtaa syntymään entistä paremmin. Emme ota ohjelmaan mukaan yrityksiä, jotka hakevat pääomasijoitusta toimintansa käynnistämiseen.

Miltsijakoon ohjelman projekti sisältää:

  • Myynnin ja markkinoinnin –työvälineet Microsoft Dynamics CRM -ympäristössä sekä Fenixin omia tai muita kolmannen osapuolen järjestelmiä
  • Järjestelmämäärittely, prosessien läpikäyminen sekä myynnin – markkinoinnin järjestelmän sovittaminen
  • Dataa
  • Opastettu koulutus
  • Palvelumaksut
  • Järjestelmä + käyttömaksut

Ohjelma käynnistyy loppukesästä 2018, liity nyt jo uutiskirjelistalle!

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksella ja haastattelemme mielestämme parhaiten ohjelmaan soveltuvat kasvuyritykset. Miltsijakoon – ohjelmassa tulemme satsaamaan yhteensä jopa miljoona euroa enintään sadalle yritykselle vuoden 2018 aikana. Valikoiduille yrityksille tarjoamme maksimissaan 10 000 euron arvosta myynnin ja markkinoinnin työvälineitä.

By |2018-06-21T09:44:58+00:0014.6.2018|CRM, data, Uutiset, Uutiskirje|

About the Author:

Mikko Nordblom
Mikko Nordblomilla on n. 20 vuotta kokemusta IT-alan B2B-myynnistä koulutuksen, laitteiston, laitteistoon liittyvien palveluiden ja liiketoimintaa tukevien tietojärjestelmien osalta (ERP, CRM). Mikko on erikoistunut palvelutuotteiden rakentamiseen. Yksinkertaisuus on valttia palvelun myynnissä, -ostamisessa ja -tuottamisessa – Vaikka palvelun tuottaminen ei todellisuudessa aina yksinkertaista olekaan. Mikko on osa Fenix johtoryhmää sekä yrityksen perustajajäsen.