Soita meille +358 (0)2 8800 180|info@fenixsolutions.fi

Markkinointiautomaation webinaarit

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin markkinoinnin automaation webinaareihin!

Järjestämme yhdessä ClickDimensionsin kanssa kaksi markkinoinnin automaation webinaaria helmikuussa. Webinaarit ovat maksuttomia ja ne ovat englanninkielisiä.

Fenixiltä mukana Päivi Silventoinen / Head of Marketing Automation. Jos olet kiinnostunut ClickDimensions markkinoinnin automaatiosta, voit ottaa myös suoraan yhteyttä paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi .

Creating memorable customer experience with Dynamics 365 and marketing automation

6.2.2018 klo 14 – 15.30

Puhuja: James Varn / ClickDimensions

Marketing Automation with social engagement & Power BI

7.2.2018 klo 14 – 15.30

Puhuja: Linda Johnsson / ClickDimensions

Tervetuloa webinaariin! Voit laittaa myös etukäteen kysymyksiä tai pyytää yrityksellesi oman ClickDimensions presentaation: paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi .Oletko lukenut jo tuoreen uutisen ClickDimensions TOP10 partnereista?

  • Fenix Solutions, ClickDimensions TOP10 partners -sijoituksessa Euroopan ykkönen, globaalisti 5. ja ensimmäinen yritys Suomessa tällä listalla.

Fenix Solutions sijoittui Euroopan ykköseksi ja globaalisti viidenneksi ClickDimensions TOP10 -partnerit listalla

18.1.2018|Kommentit pois päältä artikkelissa Fenix Solutions sijoittui Euroopan ykköseksi ja globaalisti viidenneksi ClickDimensions TOP10 -partnerit listalla

Fenix Solutions sijoittui Euroopan ykköseksi ja globaalisti viidenneksi ClickDimensions TOP10 -partnerit listalla Fenix Solutions on kovassa seurassa ja sijoittui globaalisti TOP5 -partneriksi ja Euroopan ensimmäiseksi. Fenix Solutions on ensimmäinen suomalainen yritys, joka [...]

By |2018-03-05T15:45:31+00:0023.1.2018|Uncategorized|

About the Author:

Fenix
Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- ja Power BI sekä Data Analytics-toimituksiin, markkinoinnin automaation järjestelmänä toimitamme ClickDimensions -ohjelmaa. Kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille – toimialariippumattomasti. Toimintamme ydin on tuottaa kasvua ja tulosta asiakkaillemme. Autamme hyödyntämään markkinoihin, ihmisiin, asiakkuusprosesseihin ja -teknologioihin liittyvät mahdollisuudet. Kohtaamme asiakkaamme aina yksilöinä, ja oman kehitystyömme avulla pystymme tarjoamaan aina nopean käyttöönoton sekä asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Kykymme tuottaa arvoa perustuu vahvaan liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Tiimiimme kuuluu liiketoiminnassa kannuksensa ansainneita strategian, johtamisen ja kaupallistamisen ammattilaisia sekä intohimoisia tietojärjestelmien kehittäjiä. Fenixläiset ammentavat voimansa liiketoiminnan ja Microsoft teknologioiden osaamisesta sekä aidosta uteliaisuudesta liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme Microsoft Gold Partner.