Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin markkinoinnin automaation webinaareihin!

Järjestämme yhdessä ClickDimensionsin kanssa kaksi markkinoinnin automaation webinaaria helmikuussa. Webinaarit ovat maksuttomia ja ne ovat englanninkielisiä.

Fenixiltä mukana Päivi Silventoinen / Head of Marketing Automation. Jos olet kiinnostunut ClickDimensions markkinoinnin automaatiosta, voit ottaa myös suoraan yhteyttä paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi .

Creating memorable customer experience with Dynamics 365 and marketing automation

6.2.2018 klo 14 – 15.30

Puhuja: James Varn / ClickDimensions

Marketing Automation with social engagement & Power BI

7.2.2018 klo 14 – 15.30

Puhuja: Linda Johnsson / ClickDimensions

Tervetuloa webinaariin! Voit laittaa myös etukäteen kysymyksiä tai pyytää yrityksellesi oman ClickDimensions presentaation: paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi .Oletko lukenut jo tuoreen uutisen ClickDimensions TOP10 partnereista?

  • Fenix Solutions, ClickDimensions TOP10 partners -sijoituksessa Euroopan ykkönen, globaalisti 5. ja ensimmäinen yritys Suomessa tällä listalla.

Fenix Solutions sijoittui Euroopan ykköseksi ja globaalisti viidenneksi ClickDimensions TOP10 -partnerit listalla

18.1.2018|Kommentit pois päältä artikkelissa Fenix Solutions sijoittui Euroopan ykköseksi ja globaalisti viidenneksi ClickDimensions TOP10 -partnerit listalla

Fenix Solutions sijoittui Euroopan ykköseksi ja globaalisti viidenneksi ClickDimensions TOP10 -partnerit listalla Fenix Solutions on kovassa seurassa ja sijoittui globaalisti TOP5 -partneriksi ja Euroopan ensimmäiseksi. Fenix Solutions on ensimmäinen suomalainen yritys, joka [...]