Soita meille +358 (0)2 8800 180|info@fenixsolutions.fi

Markkinointiautomaation webinaarit

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin markkinoinnin automaation webinaareihin!

Järjestämme yhdessä ClickDimensionsin kanssa kaksi markkinoinnin automaation webinaaria helmikuussa. Webinaarit ovat maksuttomia ja ne ovat englanninkielisiä.

Fenixiltä mukana Päivi Silventoinen / Head of Marketing Automation. Jos olet kiinnostunut ClickDimensions markkinoinnin automaatiosta, voit ottaa myös suoraan yhteyttä paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi .

Creating memorable customer experience with Dynamics 365 and marketing automation

6.2.2018 klo 14 – 15.30

Puhuja: James Varn / ClickDimensions

Marketing Automation with social engagement & Power BI

7.2.2018 klo 14 – 15.30

Puhuja: Linda Johnsson / ClickDimensions

Tervetuloa webinaariin! Voit laittaa myös etukäteen kysymyksiä tai pyytää yrityksellesi oman ClickDimensions presentaation: paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi .Oletko lukenut jo tuoreen uutisen ClickDimensions TOP10 partnereista?

  • Fenix Solutions, ClickDimensions TOP10 partners -sijoituksessa Euroopan ykkönen, globaalisti 5. ja ensimmäinen yritys Suomessa tällä listalla.

Fenix Solutions sijoittui Euroopan ykköseksi ja globaalisti viidenneksi ClickDimensions TOP10 -partnerit listalla

18.1.2018|Kommentit pois päältä artikkelissa Fenix Solutions sijoittui Euroopan ykköseksi ja globaalisti viidenneksi ClickDimensions TOP10 -partnerit listalla

Fenix Solutions sijoittui Euroopan ykköseksi ja globaalisti viidenneksi ClickDimensions TOP10 -partnerit listalla Fenix Solutions on kovassa seurassa ja sijoittui globaalisti TOP5 -partneriksi ja Euroopan ensimmäiseksi. Fenix Solutions on ensimmäinen suomalainen yritys, joka [...]

By |2018-03-05T15:45:31+00:0023.1.2018|Uncategorized|

About the Author:

Päivi Silventoinen
Päivi Silventoinen toimii Fenixin markkinointiautomaation liiketoimintayksikön vetäjänä sekä markkinointipäällikkönä. Päivi on ClickDimensionsin sertifioima ja toiminut monipuolisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä yli 15 vuoden ajan. Ota yhteyttä! Verkostoidun mielelläni kanssasi myös LinkedInissä ja Twitterissä.