ClickDimensions e-kirjat

Vinkkejä ja oppaita markkinoinnin automaation tehokkaaseen suunnitteluun, toteutukseen ja mittaamiseen. Kirjat ovat osa ClickDimensions ebook -sarjaa ja ne ovat maksutta käytössäsi. ClickDimensionsin sivuilla pääset lataamaan oppaat täyttämällä yhteystietosi.

Inspiroivia lukuhetkiä!

Microsoft CRM Marketing Idea eBook

Lataa ClickDimensionsin CRM Marketing Idea book – polttoainetta luovuudellesi, kun käytät Microsoft CRM:ää. 210 sivua ja yli 80 hyvää ideaa.

Linkki johtaa ClickDimensions sivuille, josta voit ladata oppaan antamalla tietosi.

The Campaign Automation Playbook

Kampanja-automaatio on myynnin ja markkinoinnin tärkein pelaaja. Ei ole väliä, millainen kampanja on kyseessä – oli kyse sitten liidien nurturointikampanjasta, sitouttamiskampanjasta, promokampanjasta tai tapahtumaan liittyvästä kampanjasta. Uuden asiakkaan tervetulleeksi toivottamisesta tai asiakkuuden säilyttämisestä – jokainen näistä vaatii organisaatiolta normaalisti paljon resursseja. Lue lisää automatisoidusta nurturointikampanjasta (englanniksi) tästä ekirjasta.

The Marketing Automation Field Guide

Onko markkinointiautomaatio sinulle uusi asia? ClickDimensionsin ”The Marketing Automation Field Guide” -opas auttaa sinua ymmärtämään, mitä markkinoinnin automaatioon, ja miksi se on oleellinen osa nykyaikaista markkinointiosastoa ja liiketoimintaa. Oppaasta löydät myös vinkkejä, miksi markkinoinnin automaatioon kannattaa satsata ja miten markkinoinnin automaation ratkaisu kannattaa valita.

Lataa tästä

The Customer Experience Cookbook

Hyvät asiakaskokemukset voivat auttaa kaikenlaisia organisaatioita löytämään uusia asiakkaita, parantamaan tuottoa, kehittämään asiakkaiden lojaalisuutta, luomaan kilpailuetua ja paljon enemmän. Lue tästä ClickDimensionsin oppaasta, miten voit sitouttaa ja ilahduttaa asiakastasi.

Opas on englanniksi.

Your Passport to the World of Email Marketing

Lue, miten sähköpostimarkkinointi voi auttaa sinua generoimaan uusia prospekteja, nurturoimaan liidejä ja viestimään tehokkaasti olemassaolevien asiakkaidesi kanssa. Tässä yli 30-sivuisessa e-kirjassa on vinkkejä, ohjeita ja parhaita käytänteitä, joiden avulla ylläpidät hyviä markkinointilistoja, luot ja muotoilet sähköpostisisältöä ja vältät roskapostiin joutumisen, ymmärrät sähköpostien statistiikan, mittaat ROI:n ja paljon muuta.

Opas on ClickDimensionsin ebook ja se on saatavilla englanniksi.

Lataa tästä

Hooked on Content: Successful content marketing w/MSCRM

Lukemalla tämän oppaan oivallat, miten voit uudistaa tavan rakentaa, toteuttaa ja mitata sisältömarkkinointistrategiasi käyttämällä Microsoft Dynamics CRM:ää luomalla yhteen toimivat, täydelliset sisältömarkkinoinnin kampanjat.

Opas on ClickDimensionsin ebook ja se on saatavilla englanniksi.

Lataa tästä

Go Mobile! The Essential Guide to Mobile Marketing

Älypuhelinten, tablettien ja muiden kannettavien laitteiden käytön kasvun myötä yrityksille on auennut uusia tapoja sitouttaa asiakkaita ja prospekteja mobiilimarkkinoinnin kanavia käyttämällä. Oppaassa kerrotaan, miten voit maksimoida mobiilimarkkinoinnin strategiasi.

Opas on ClickDimensionsin ebook ja se on saatavilla englanniksi.

Lataa tästä

Training Resource Guide for Microsoft Dynamics CRM

Oletko uusi CRM-käyttäjä tai haluaisit parantaa CRM-osaamistasi? Tämä harjoitteluresurssien opas on hakemistosi nettisivuihin, keskustelupalstoille, webinaareihin, blogeihin, kirjoihin, sertifikaatteihin yms, jotka kaikki keskittyvät Microsoft CRM:n oppimiseen.

Opas on ClickDimensionsin ebook ja se on saatavilla englanniksi. Lataa tästä

Guide to Creating a Connected Campaign

Yhdistämällä kaikki saatavilla olevat työkalut läpi CRM:n ja markkinoinnin automaation, markkinoijat pystyvät suunnittelemaan kampanjat strategisemmin, toteuttamaan ne tehokkaammin ja mittaamaan tuloksia paremmin.

Opas on saatavilla englanniksi ja se on osa ClickDimensions ebook-sarjaa.

Lataa tästä

Marketing ROI for Dynamics CRM Quick Guide

Miten pystyt mittaamaan sijoitetun pääoman tuottoa (return on investment, ROI) ja kampanjoiden toimivuutta käyttäessäsi Microsoft Dynamics CRM:ää? ClickDimensions pikaopas auttaa sinua tässä.

Pikaopas on saatavilla englanniksi ja se on osa ClickDimensions ebook-sarjaa.

Lataa tästä