Jarkko Sipilästä lisävoimaa Uudenmaan myyntiin

Liityin Fenixin myyntitiimin jäseneksi huhtikuun puolessa välissä asemapaikkana Kaarlenkatu, Helsinki. Olen työskennellyt IT-alalla yli 20 vuotta mm. B2B -myynnissä, myynnin kehityksessä, teknisessä myynnissä, asiakkuudenhallinnassa, projektipäällikkönä ja ohjelmoijana. Koulutukseltani olen tietotekniikan DI Otaniemestä.

Ennen Fenixiä työskentelin Microsoftin verkkokauppa -yksikössä mobiilimaksamisen liiketoiminnan kehityksessä, jonne siirryin yrityskaupan mukana Nokian puhelinpuolelta vuonna 2014. Tässä työssä neuvottelin ja lanseerasin 40 kappaletta lähinnä eurooppalaisten ja venäläisten mobiilioperaattoreiden mobiilimaksuyhteyksiä Microsoftin verkkokaupoissa Microsoft Store, Xbox Store ja Windows Phone Store, mukaan lukien Elisan maksutapa Suomessa. Sitä ennen työskentelin Nokian verkkopuolella 10 vuotta ohjelmistojen, palveluiden ja verkkojen myynnissä ja markkinoinnissa. Myimme tekstiviestikeskusta, MMS -ratkaisua ja mobiiliselailun optimointituotteita. IBM:llä olin vajaat kolme vuotta verkkokauppojen palveluprojektien projektipäällikkönä, toteutuksessa ja myynnissä.

Vapaa-aikaa vietän perheen parissa ja Pohjois-Espoossa sijaitsevan kotimme remonttiaskareissa. Kesäisin harrastan myös pienimuotoista maanviljelyä ja koneiden korjausta sukutilalla Hollolassa. Talvisin pyrin käymään laskettelemassa joitakin kertoja ainakin kotimaassa, esimerkiksi Tahkolla.

Työuralla olin kiinnostunut siirtymään enemmän IT-alan valtavirtaan esimerkiksi pilvipalveluihin, asiakkuudenhallintaan ja toiminnanohjaukseen. Fenix ja Elisa vastaavat hyvin näihin odotuksiin.

Jarkosta lisää LinkedInissä.

Jarkko Sipilä
Sales Manager
+358 40 821 8085
jarkko.sipila@fenixsolutions.fi