Konkretiaa Teollisuuden digitaaliseen vallankumoukseen

Arrow ja Microsoft järjestävät yhdessä kumppaneidensa kanssa ainutlaatuisen IoT-seminaarin. Fenix on osa Arrow:n IoT kumppaniverkostoa.

Tilaisuudessa käsitellään valmistavan teollisuuden digitalisaatiota eri näkökulmista, uusien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia, sekä käytännön kokemuksia. Pääaiheita ovat IoT-ekosysteemit, tietoturvallinen sensoriteknologia, IoT-pilvipalvelut, sekä lisätyn ja virtuaalisen todellisuuden hyödyntäminen.

Maksuton tapahtuma järjestetään 24.1.2018 klo 12-17
Paikka: Kuninkaan Lohet, Vanha Viilatehdas, Kuninkaantie 28, 01740 Vantaa. Tapahtuma on suunnattu digitalisaation mahdollisuuksista sekä teollisen internetin ratkaisuista kiinnostuneille päättäjille ja suunnittelijoille. Huom! Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lisätietoja Arrow:n tapahtumasivulta. Ilmoittaudu mukaan!

 

 

By |2018-01-22T15:10:33+00:0021.12.2017|Blogi, Tapahtumat, Uutiskirje|

About the Author:

Fenix
Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- ja Power BI sekä Data Analytics-toimituksiin, markkinoinnin automaation järjestelmänä toimitamme ClickDimensions -ohjelmaa. Kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille – toimialariippumattomasti. Toimintamme ydin on tuottaa kasvua ja tulosta asiakkaillemme. Autamme hyödyntämään markkinoihin, ihmisiin, asiakkuusprosesseihin ja -teknologioihin liittyvät mahdollisuudet. Kohtaamme asiakkaamme aina yksilöinä, ja oman kehitystyömme avulla pystymme tarjoamaan aina nopean käyttöönoton sekä asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Kykymme tuottaa arvoa perustuu vahvaan liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Tiimiimme kuuluu liiketoiminnassa kannuksensa ansainneita strategian, johtamisen ja kaupallistamisen ammattilaisia sekä intohimoisia tietojärjestelmien kehittäjiä. Fenixläiset ammentavat voimansa liiketoiminnan ja Microsoft teknologioiden osaamisesta sekä aidosta uteliaisuudesta liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme Microsoft Gold Partner.