Haemme palvelupäällikköä!

Fenixin huolenpitopalveluiden tavoite on olla asiakkaan ensisijainen valinta, kun hän päättää CRM-palveluidensa järjestämisestä. Huolenpitopalvelut liittyvät olennaisesti FENIXIN strategiaan ja uudistumiseen, sillä missiomme on pitää huolta asiakkaidemme CRM-palveluiden arjen sujuvuudesta ja järjestelmien käytettävyydestä.

Fenixin palvelupäällikkönä vastaat palveluliiketoiminnan  ketterästä kehityksestä ja päivittäisestä pyörittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Vaikutat roolisi kautta Fenixin palveluliiketoiminnan strategisiin ja taktisiin valintoihin. Olet kiinnostunut digitalisoinnin mahdollisuuksista palvelukonsepteissa ja asiakkaan prosessien tehostamisessa. Ymmärrät liiketoimintamalleja ja uuden teknologian tuomia mahdollisuuksia.

Toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä aito halu kehittää palvelua ja toimintamalleja.
Pystyt toimimaan paineen alla, eikä aikatauluissa pysyminen tuota sinulle haasteita. Sinulla on kokemusta ja näkemystä palveluliiketoiminnasta ja palveluiden kehittämisestä sekä osaamista ja intoa rakentaa tehokkaita ja asiakaslähtöisiä palveluprosesseja.

Eduksi katsomme  IT-alan palvelukokemuksen, erityisesti kokemuksen Microsoft CRM-ratkaisusta.

Tehtävä edellyttää näyttöä vankasta asiakas-, projekti- ja palveluosaamisesta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.
Tarjoamme sinulle haastavan mutta mielenkiintoisen tilaisuuden päästä vaikuttamaan Microsoftin liiketoimintajärjestelmäalustan kautta tuotettavien palveluiden murrokseen, palvelumuotoiluun, kasvuun ja kehitykseen.

Haemme ensisijaisesti palvelupäällikkö Turun toimistollemme, mutta sopivan henkilön löytyessä on mahdollista järjestää työpiste Espoon toimistollemme.

Lisätiedot ja hakemukset:

Toimitusjohtaja Timo Mäkelä, puh. 045 2684 593 timo.makela@fenixsolutions.fi

Lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Täytämme tehtävän heti sopivan palvelupäällikön löytyessä.

Lue täältä, miksi me pidämme Fenixiä hyvänä työpaikkana:
www.fenixsolutions.fi/miksi-fenix-on-hyva-tyopaikka