Hakuaika päättynyt, kiitos loistavista keskusteluista ja kiinnostuksesta. Jatkamme prosessia valittujen henkilöiden kanssa.

Hae mukaan Dynamics 365 Akatemiaan!

Fenix on mukana Dynamics 365 akatemiassa, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraava askel urallasi. Saat tilaisuuden kouluttautua esimerkiksi sovellus- tai ratkaisukonsultiksi tai järjestelmäasiantuntijaksi Microsoftin Dynamics 365 -ohjelmistoratkaisujen pariin.

Dynamics 365 Akatemiaan haetaan asiakaskokemuksen ja siihen liittyvien prosessien nykyisiä ja tulevia osaajia. Voit olla joko nuori vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään muiden teknologioiden parissa työskennellyt ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen – paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille että jo kokeneemmille osaajille. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä sertifioiduksi Microsoft Dynamics 365 -osaajaksi.

Hae mukaan koulutukseen! 

Kuuden kuukauden (23.11.2017-28.5.2018) Akatemian tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi. Microsoft Dynamics 365 Akatemiaan sisältyy käytännön projekteissa oppimista Microsoftin kumppaniyrityksessä, 18 huipputason koulutuspäivää, harjoitustehtäviä ja kahden Microsoft-sertifiointitestin suorittamisen. Motivaatiosi uuden oppimiseen on tärkeintä, joten sinun ei tarvitse olla hakuvaiheessa vielä valmis Dynamics 365 Guru.

Ensimmäinen hakujakso päättyy 8.10.2017 ja ensimmäiset haastattelut ja valinnat heti sitä mukaa, kun sopivia osaajia löytyy. Voidaksesi aloittaa Dynamics 365 Akatemiassa, sinun tulee olla työtön työnhakija tai juuri valmistumassa opinnoistasi ja motivoitunut kasvamaan tulevaisuuden Dynamics 365 -ammattilaiseksi.

Lokakuun loppupuolella järjestetään pääkaupunkiseudulla rekrytointitapahtuma, johon kutsutaan osan hakijoista verkostoitumaan kumppaniyritysten kanssa. Tapahtumassa on mahdollista keskustella vapaamuotoisesti rekrytoivien kumppaniyritysten kanssa ja myös tavata rekrytoivia esimiehiä pikahaastatteluissa. Mikäli haluat mahdollisuuden osallistua tapahtumaan ja päästä verkostoitumaan kumppaniyritysten kanssa, hakemus kannattaa jättää heti!

Rekryä hoitaa Saranen Consulting www.microsoftmahdollista.fi/microsoft-akatemiat/dynamics-akatemia