Tervetuloa EVRYn webinaariin
Kenttätyön mobiiliratkaisu Microsoft Dynamics 365 for Field Service 20.6.2017 klo 9.30

Yhteistyössä Fenix Solutions.

Tervetuloa EVRYn isännöimään webinaariin tiistaina 20.6.2017 klo 9.30-10.30. Webinaarissa pääset tutustumaan Field Service -ratkaisuun, joka tukee ja tehostaa yritysten palveluliiketoimintaa.

Microsoft Dynamics 365 for Field Service -kenttähuollon ratkaisu on suunnattu huoltopalveluliiketoiminnan ja kunnossapidon haasteisiin, joissa huollon, ennakoivan kunnossapidon, resurssien hallinnan ja tuotteen elinkaarenhallinta ovat merkittävässä roolissa. Ratkaisu soveltuu myös hoiva-, toimitus- ja turvapalvelualan yrityksille.

Webinaarissa Evryn asiantuntijat esittelevät Field Service -ratkaisun ominaisuuksia huoltomiehen näkökulmasta. Liikkuvan kenttähuollon työntekijän hallinnollista työtä voidaan helpottaa ja tehostaa mobiilin applikaation avulla. Lisäksi webinaarissa käydään läpi aikatauluttajan ja esimiehen reaaliaikaisen kokonaistilanteen näkymää, joka tarjoaa yritykseen läpinäkyvyyttä ja antaa informaatiota päätöksenteon tueksi.

Tiistaina 20.6.2017 klo 9.30 -10.30 (varaa ennen webinaarin alkua vähän aikaa sovellukseen liittymistäsi varten)
Webinaariin voit osallista omalta koneeltasi. Saat Evryltä linkin sähköpostiisi ennen webinaarin alkua.
Ilmoittaudu Field Service -webinaariin tästä.

Lue lisää Evryn sivuilta: Microsoft Dynamics 365 for Field Service -ratkaisusta.

Fenix Solutions ja Evry ovat tehneet tiivistä yhteistyötä viime vuodesta lähtien.Yhteistyön kautta voimme tarjoa asiakkaillemme koko monipuolisten Microsoft Dynamics CRM ja Business Intelligence sekä markkinoinnin automaation ratkaisujen lisäksi Dynamics ERP-toiminnanohjausratkaisut ja Field Service -ratkaisut.

EVRY on yksi pohjoismaiden suurimmista IT-yrityksistä, jolla on noin 9 000 työntekijää. Suomessa EVRYn asiantuntijoita on noin 100 Vantaan, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteissä. Lue lisää www.evry.com.