Fenix Solutions, ClickDimensions TOP10 partners -sijoituksessa Euroopan ykkönen, globaalisti 5. ja ensimmäinen yritys Suomessa tällä listalla.

Fenix Solutions sijoittui Euroopan ykköseksi ja globaalisti viidenneksi ClickDimensions TOP10 -partnerit listalla

Fenix Solutions on kovassa seurassa ja sijoittui globaalisti TOP5 -partneriksi ja Euroopan ensimmäiseksi. Fenix Solutions on ensimmäinen suomalainen yritys, joka on päässyt tälle listalle.

ATLANTA (18.1. 2018) –  julkistettiin parhaisiin tuloksiin yltäneet partneriyritykset vuonna 2017. Parhaiten menestyneet lista tuo esille TOP10 –partnerit maailmanlaajuisesti. Listalta löytyvät ne Microsoft Dynamics 365/CRM partnerit, jotka generoivat eniten tuottoja ClickDimensionsin markkinointiautomaation yhteistyökumppanina.

Top10 ClickDimensions –partnerit vuonna 2017:

1.    Hitachi Solutions – USA
2.    Altai Systems – USA
3.    Cobalt – USA
4.    Edgewater Fullscope – USA
5.   Fenix Solutions Oy – Finland
6.    Vepro Marketing Solutions Ltd – UK
7.    Protech Associates, Inc. – USA
8.    Summit Group Software – USA
9.    Javista – France
10.  Albatross IT Consultants AS – Norway

Julkaisuvapaa 18.1.2018 klo 17

”Olemme kiitollisia markkinoinnin automaation asiakkaillemme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa saadessamme toimia heidän markkinointiautomaation kumppaneinaan. ClickDimensions markkinoinnin automaation järjestelmä on tarjoomassamme luonnollinen valinta toimiessamme Microsoftin ekosysteemissä, sillä se yhdistää ainutlaatuisella tavalla myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun Dynamics CRM:n sisällä.

Asiakkaamme ovat tehneet meistä nykyisen kaltaisen ClickDimensions -partnerin, kiitos. Fenixin tiimi on saanut erityisesti asiakkaitamme kiitosta siitä, että emme tarjoa vain ohjelmistoa, vaan kuljemme mukana strategisena kumppanina. Olen todella ylpeä siitä, että olemme nousseet suomalaisena yrityksenä näin kovaan seuraan ClickDimensionsin partnerina.”

Päivi Silventoinen ǀ Head of Marketing Automation BU ǀ Fenix Solutions Oy

Fenix Solutions Oy

Fenix Solutions Oy on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics 365 / CRM-, Power BI ja Data Analytics sekä markkinoinnin automaatiojärjestelmän ClickDimensionsin -toimituksiin.  Teemme yhteistyötä kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa toimialariippumattomasti Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

ClickDimensions

ClickDimensions on ainoa markkinointiautomaation ja sähköpostimarkkinoinnin ratkaisu, joka on rakennettu ja toimii täysin Microsoft Dynamics 365 / CRM:n sisällä. Markkinoinnin automaatio yhdistää sähköpostimarkkinoinnin, web-seurannan, automatisoidut nurturointikampanjat, liidien pisteytyksen web-lomakkeet, kyselyt, sosiaalisen markkinoinnin ja tapahtumanhallinnan välineet Microsoft Dynamics 365 / Dynamics CRM :ään.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Atlantassa ja se toimii maailmanlaajuisesti partneriverkoston avulla.Yritys on listattu mm. Deloitten vuoden 2017 Technology Fast 500™ -listalla yhdeksi Pohjois-Amerikan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Lisätietoja www.clickdimensions.com, lehdistöyhteydet: press@clickdimensions.com.