Fenix Solutions ja EVRY yhteistyöhön

Fenix Solutions laajentaa palveluitaan EVRY:n kanssa sovitun yhteistyön myötä. Yhteistyön kautta voimme tarjoa asiakkaillemme monipuolisten Microsoft Dynamics CRM –ratkaisujen lisäksi Dynamics ERP-toiminnanohjausratkaisut. Yhteistyö on luonteva jatkumo viime viikon Microsoftin Dynamics 365 julkistukselle, jossa toiminnanohjaus, asiakkuudenhallinta, raportointi ja analytiikka muodostavat kokonaisuudet.

Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- sekä data- ja bi- ja analytiikkatoimituksiin ja niihin liittyviin markkinoinnin automaation ratkaisuihin. Toimintamme ydin on tuottaa kasvua ja tulosta asiakkaillemme, toimialariippumattomasti kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Autamme hyödyntämään markkinoihin, ihmisiin, asiakkuusprosesseihin ja -teknologioihin liittyvät mahdollisuudet. Kohtaamme asiakkaamme aina yksilöinä, ja oman kehitystyömme avulla pystymme tarjoamaan aina nopean käyttöönoton sekä asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun.  Jatkossa teemme ERP-projekteissa teemme yhteistyötä EVRYn kanssa.

EVRY on pitkän linjan ERP-asiantuntijatalo ja jatkaa Dynamics-tuotteiden tarjoamista asiakkaille vahvana Microsoftin kumppanina. Vahvan ERP-osaamisen lisäksi EVRYllä on raportointiin ja analytiikkaan erikoistunut asiantuntijatiimi. Suomessa EVRY on asiakkaiden IT-järjestelmien suunnittelu-, käyttöönotto-, ylläpito- ja jatkokehityskumppani, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä. Kansainvälisesti EVRY on yksi Pohjoismaiden johtavista IT-alan palvelutaloista, jolla on 10 000 työntekijää ja toimintaa 135 paikkakunnalla 16 eri maassa.

”Yhteistyö EVRYn kanssa mahdollistaa kokonaisvaltaisen Dynamics 365 -ratkaisun tarjoamisen asiakkaillemme. Olemme iloisia kumppanuudesta. Uskomme, että yhteistyöstämme hyötyvät eniten asiakkaat, jotka näin saavat parhaan mahdollisen osaamisen tarvitsemilleen Dynamics 365 -ratkaisun osa-alueille”

Mikko Nordblom , Senior Partner, COB / Fenix Solutions Oy
”Fenix Solutions Oy on EVRYlle tärkeä CRM-kumppani erityisesti heidän syvällisen markkinoinnin ja myynnin prosessien osaamisen vuoksi. Voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiantuntijuuden koko Dynamics 365 -ratkaisun osalta. Olemme erittäin tyytyväisiä alkavasta kumppanuudesta Fenixin kanssa”
Tomi Tamminen, Head of Microsoft Dynamics AX / EVRY Finland Oy

Lisätietoja:

Mikko Nordblom, Fenix Solutions Oy, puh. 045-268 4674, mikko.nordblom@fenixsolutions.fi
Tomi Tamminen, puh. 040-540 4687, tomi.tamminen@evry.com