Fenix on Suomen ensimmäinen Dynamics CRM Deployment Planning Services Partner!

Tiesitkö, että organisaatiosi voi olla oikeutettu Microsoftin kustantamaan Microsoft Dynamics CRM –konsultointiin? Lisensiointimallinne mukaisesti organisaatiollenne kertyy oikeutta konsultointipalveluihin, osana Software Assurance –ohjelmaanne. Katso alla olevasta linkistä, miten voit tarkistaa tilanteen kertymänne osalta.

http://www.microsoft.com/licensing/software-assurance/planning-services-overview.aspx

Fenix on hakeutunut ensimmäisenä palveluorganisaationa Suomessa Dynamics CRM Deployment Planning Services Partneriksi. ”Olimme aikaisemmin SQL-ohjelmassa mukana, mutta nyt kun tarjolle tuli Dynamics CRM –ohjelma, valitsimme luonnollisesti tämän linjan”, toteaa asiakkuusjohtaja Mikko Nordblom. ”Asiakkaillemme kertyy lisenssien ylläpitomaksuista krediittiä, ja rohkaisenkin kaikkia tarkistamaan, olisiko kasassa jo sen verran, että saisitte Microsoftin mukaan järjestelmän kehittämisen konsultoinnista koituvien kustannuksien kantajaksi.”

Microsoft ei rajoita kertyneen krediitin käyttöä muutoin, kuin edellyttämällä, että palvelun tarjoaa sertifioitu asiantuntijataho, joka on Deployment Service Partner. Autamme mielellämme asiaan liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä Mikkoon tai Timoon.