Fenix ja markkinoinnin piipitys*

Fenixillä on uskomattomia asiakastarinoita, Fenix toimittaa loistavia ratkaisuja, Fenix kasvaa… Upeita tarinoita ja toteutuksia. Kaikki tämä on yrityksen markkinoinnille loistavaa rakettipolttoainetta…

Kuulostaa loistavalta, eikö? Kunnes käyt asiakkaalla. Siellä kommenttina olen saanut usein: ”Fenix kuka?” Esittelet itsesi ja Fenixin, kerrot mitä teemme, mille kaikille yrityksille olemme tehneet toteutuksia aiemmin ja keneltä voi kysyä referenssejä. Tämän jälkeen kommentteina on useimmiten: ”Uskomatonta, ettemme tunnistaneet teitä!”

…koska vuosia markkinointi oli Fenixillä muiden – tai jopa omilla – harteilla. Omalla B-listalla. Ja tämän tuloksena markkinointi on ollut … piipitystä. Meilläkin luullaan, että teot puhuvat puolestaan. Niin ne tekevätkin, mutta hyvin rajatusti ja henkilökohtaisesti eteenpäin kerrottuna. ”Oli muuten pätevä toimittaja…”. Tyytyväinen asiakas kertoo sen eteenpäin, mutta vain tuntemalleen henkilöille ja maksimissaan muutamalle tuntemalleen henkilölle.

Uskomatonta, että emme tunnistaneet teitä! Meilläkin luullaan, että teot puhuvat puolestaan. Niin ne tekevätkin, mutta hyvin rajatusti ja henkilökohtaisesti eteenpäin kerrottuna.

Muutama henkilö tietää toteutuksista, joilla huolehditaan miljoonista asiakkuuksista

-nyt tämä piipitys muuttuu!

No, muutama henkilö (hieman vähätellen) tietää edistyksellisistä operatiivisista järjestelmistä, joilla huolehditaan miljoonista asiakkuuksista, kymmenistä miljoonista asioista, toimialakohtaisista mobiilijärjestelmistä, markkinoinnin monikanavaisesta automaatiosta, sadoista toteutetuista integraatioista. Ja monista muista.

Nyt tämä piipitys muuttuu. Muutos on pitkäjänteistä ja vaatii ammattitaitoa, aikaa ja panostuksia. Onneksi kertomuksista ei ole pulaa. Aika vaatii sisäisesti varauksen ja tilaa kalenterista ja jokaisen meidän fenixläisen panostuksen. Panostukset on sijoitettu pelilaudalle. Ammattitaito on Markkinointipäällikkömme Päivin toimesta rautaisesti hallussa. Kaipaamme kuitenkin vielä tukea markkinoinnin toteutukseen ja näiden ja monen muun tarinan kertomiseen Markkinointiassistentin roolissa: https://www.fenixsolutions.fi/avoimet-tyopaikat-markkinointiassistentti/

Muutama henkilö tietää edistyksellisistä operatiivisista järjestelmistä, toteutuksistamme, joilla huolehditaan miljoonista asiakkuuksista, kymmenistä miljoonista asioista, toimialakohtaisista mobiilijärjestelmistä, markkinoinnin monikanavaisesta automaatiosta, sadoista toteututuista integraatioista. Ja monista muista. Tiedätkö sinä? Nyt tämä piipitys muuttuu!

*Piipitys =  ”tweet” englanniksi. Hiljaisena pysymisen sijaan tulemme piipittämään (twiittaamaan) Twitterissä entistä enemmän.

Referenssitarinoita tulossa!