Markkinoinnin automaation maaliskuu

Fenix ja markkinoinnin automaatio

 CRM ja markkinointi

Elämme Microsoftin ekosysteemissä ja Fenix on opittu tuntemaan erinomaisena CRM -toteuttajana. Vuodesta 2016 lähtien olemme panostaneet erityisesti markkinoinnin automaatioon, ei pelkästään järjestelmäosaamisen kautta, vaan myös substanssiosaajana. Aloitin keväällä 2016 Fenixin markkinointipäällikkönä ja markkinoinnin automaation asiantuntijana.

Meillä palvelumme lähtökohtana on asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ja liiketoiminnallisten hyötyjen tuottaminen. Tiimimme koostuvat myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, ja strategisen johtamisen sekä tietojärjestelmien kehittämisen ammattilaisista.

Maaliskuussa 2017

0
Lähetettyjä viestejä
0
Yli 30 brändiä
0
Kolmessa maassa

• Asiakkaidemme markkinointiautomaation kautta lähetettiin noin 4 miljoonaa sähköpostiviestiä

• Yli 30 brändin markkinointiautomaation ratkaisut ovat huolenpitosopimuksemme parissa

• Markkinoinnin automaation ratkaisuja kolmessa eri maassa (Suomi, Ruotsi, Norja)

• Fenixillä on 3 ClickDimensionsin sertifioimaa ammattilaista

• Tiimissämme on yli 20 CRM-asiantuntijaa

Tapaisimmeko?

Päivi Silventoinen
paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi
www.linkedin.com/in/paivisilventoinen
Puh. 040 905 2502

By |2017-08-17T13:42:54+00:0024.4.2017|Blogi, Markkinointiautomaatio|

About the Author:

Fenix
Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- ja Power BI sekä Data Analytics-toimituksiin, markkinoinnin automaation järjestelmänä toimitamme ClickDimensions -ohjelmaa. Kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille – toimialariippumattomasti. Toimintamme ydin on tuottaa kasvua ja tulosta asiakkaillemme. Autamme hyödyntämään markkinoihin, ihmisiin, asiakkuusprosesseihin ja -teknologioihin liittyvät mahdollisuudet. Kohtaamme asiakkaamme aina yksilöinä, ja oman kehitystyömme avulla pystymme tarjoamaan aina nopean käyttöönoton sekä asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Kykymme tuottaa arvoa perustuu vahvaan liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Tiimiimme kuuluu liiketoiminnassa kannuksensa ansainneita strategian, johtamisen ja kaupallistamisen ammattilaisia sekä intohimoisia tietojärjestelmien kehittäjiä. Fenixläiset ammentavat voimansa liiketoiminnan ja Microsoft teknologioiden osaamisesta sekä aidosta uteliaisuudesta liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme Microsoft Gold Partner.