fonecta-logo

fenix-solutions_

Fonecta ja Fenix yhteistyöhön

Fonecta ja Fenix Solutions ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Fonectan yritys-ja päättäjätiedot ovat integraation avulla käytettävissä suoraan Microsoft Dynamics CRM –järjestelmässä. Yhteistyölle on rakentunut vankka pohja vuosien saatossa, sillä integraation ensimmäinen versio kehitettiin yhteistyössä jo vuonna 2010.

Fonecta Oy ja Fenix Solutions Oy tarjoavat yhdessä Microsoft Dynamics CRM-järjestelmään integraatioratkaisun, jonka avulla ajantasaisen yritystiedon ylläpito sekä asiakkuuksien luonti on helppoa ja tehokasta. Integraatio mahdollistaa markkinointi- ja myyntikohderyhmien tuonnin Fonectan Kohdistamiskone B2B –palvelusta suoraan CRM-järjestelmään. Kohdistamiskone sisältyy tarjottavaan kokonaisratkaisuun.

Datan ajantasaisuus ja helppo saatavuus on liiketoiminnan tehokkuuden kannalta äärimmäisen tärkeässä roolissa. Fonectan ja Fenixin tarjoamalla kokonaisuudella ratkaistaan yritystietojen hallinnan ja ylläpidon haasteet. Tietojen ajantasaisuudesta huolehditaan jatkuvasti ja sen ylläpitomenetelmät ovat aktiivisen kehitystyön kohteena.Ylimmän johdon tiedoista 96 % on tarkistettu viimeisen vuoden aikana, mikä kertoo datan laadusta paljon. Tarkemmin aiheeseen liittyvistä haasteista ja niiden ratkaisuista kannattaa käydä lukemassa Fonecta Kasvuhuone-blogista.

Integraation avulla voi tehdä seuraavat toimenpiteet:
– Asiakkuuksien perustaminen
– Päättäjien tuominen asiakkuudelle
– Tietojen jatkuva päivittäminen
– Kohderyhmien tuominen Kohdistamiskone B2B:stä

Fonecta on 50 000 suomalaisen yrityksen kumppani, joka tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja sekä kuluttajille arkea helpottavia palveluita monikanavaisesti. paikallisen tiedon asiantuntija, joka tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja sekä kuluttajille arkea helpottavia palveluita monikanavaisesti.

Fonecta näkee Fenixin ketteränä ja eteenpäin pyrkivänä toimijana, joten yhteistyö Fenixin kanssa oli luonteva ratkaisu.

Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM ja Power BI sekä Data Analytics ja markkinointiautomaatio-ratkaisuihin.

Yhteistyö Fonectan kanssa on loistava mahdollisuus tuoda asiakkaillemme lisäarvoa Fonectan tarjoaman datan muodossa.

Lisätietoja:

Timo Mäkelä, Toimitusjohtaja, Fenix Solutions Oy, timo.makela(@)fenixsolutions.fi
Timo Kuhmonen, Tuotepäällikkö, Fonecta Oy, timo.kuhmonen(@)fonecta.fi