Citywork

Huimia tuloksia asiakastyöllä

Citywork kasvatti vuosina 2007–2011 liiketoimintaansa nopeasti nollasta 15 miljoonaan euroon. Uudelle kasvu-uralle pääseminen vaati viestin terävöittämistä ja asiakastyön tehostamista.

Citywork otti käyttöön Kasvu-palvelun reilu vuosi sitten. Henkilöstötoimialan liikevaihdot olivat laskussa ja Cityworkin liikevaihto polki paikoillaan. Ajatuksia ja halua kasvaa kuitenkin oli. Alueellisen organisaation johtaminen kohti uusia asiakkaita ja kasvavaa liikevaihtoa tuntui mahdottomalta haastavassa markkinatilanteessa. Vanha Microsoft Dynamics CRM korvattiin Kasvu-palvelulla ja muutamien kuukausien aikana liikevaihto kasvoi yli 30 %.

Varatoimitusjohtaja Ville Kulmala on kokenut ennen Kasvu-palvelun käyttöönottoa myös CRM järjestelmän nurjat puolet:

”Vanha Microsoft Dynamics CRM järjestelmämme ei koskaan noussut merkittävään rooliin liiketoiminnassamme. Olimme ostaneet sen pilvipalveluna ja tehneet joitain räätälöintejä järjestelmän sovittamiseksi liiketoimintamme tarpeisiin.
Tiedoiltaan tyhjä ja toimintamalleiltaan määrittämätön järjestelmä koettiin pikemmin velvollisuudeksi kuin liiketoimintahyötyjä tuottavaksi apuvälineeksi.”

Citywork päätti luopua vanhasta järjestemästä ja korvata sen Fenix Solutionsin toimittamalla Kasvu-palvelulla.

”Kasvu-palvelu kaikkine Suomalaisine yrityksineen avasi silmämme liiketoimintaamme liittyvistä mahdollisuuksista. Näimme omien asiakkaidemme rinnalla mahdolliset asiakkaat alueittain yhdellä silmäyksellä.
Valitsimme toimialoihin ja kokoluokkiin perustuvasta matriisista kohderyhmämme, muotoilimme viestiämme paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi ja ryhdyimme toimeen yhdessä Fenix Solutionsin asiantuntijavalmentajien kanssa.
Vastuutimme asiakkuudet, soitimme, tapasimme ja tarjosimme palveluitamme asiakkaille. Toimintamme muuttui heti palvelun käyttöönoton jälkeen ja nyt olemme saaneet nauttia myös tuloksista. Liikevaihto kasvaa ja organisaation tekemisen meininki on kova.”

CITYWORK tuottaa työnteon tuloksia parantavia ratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden rekrytointiin, osaamiseen, motivaatioon ja palkitsemismalleihin. Autamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme menestymään.

By |2017-07-27T14:24:10+00:0005.10.2014|KASVU -tarinat, Referenssit|

About the Author:

Fenix
Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- ja Power BI sekä Data Analytics-toimituksiin, markkinoinnin automaation järjestelmänä toimitamme ClickDimensions -ohjelmaa. Kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille – toimialariippumattomasti. Toimintamme ydin on tuottaa kasvua ja tulosta asiakkaillemme. Autamme hyödyntämään markkinoihin, ihmisiin, asiakkuusprosesseihin ja -teknologioihin liittyvät mahdollisuudet. Kohtaamme asiakkaamme aina yksilöinä, ja oman kehitystyömme avulla pystymme tarjoamaan aina nopean käyttöönoton sekä asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Kykymme tuottaa arvoa perustuu vahvaan liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Tiimiimme kuuluu liiketoiminnassa kannuksensa ansainneita strategian, johtamisen ja kaupallistamisen ammattilaisia sekä intohimoisia tietojärjestelmien kehittäjiä. Fenixläiset ammentavat voimansa liiketoiminnan ja Microsoft teknologioiden osaamisesta sekä aidosta uteliaisuudesta liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme Microsoft Gold Partner.