Asiakkuusmarkkinoija Fenixille

Haku päättynyt.

ASIAKKUUSMARKKINOIJA,

meillä on sinulle paikka avoinna!

Oletko sujuvasanainen ja energinen asiakkuusmarkkinoija? Haluamme sinut osaksi vauhdikasta ja innovatiivista tiimiämme. Etsimme sinua kasvamaan markkinointipäällikkömme oikeaksi kädeksi toteuttamaan innovatiivisen IT-talomme telemarkkinointia.

Arvostamme innostusta tietotekniikkaa, digitaalisuutta ja liiketoiminnan kehittämistä kohtaan ja halua kehittyä B2B markkinoinnin ammattilaiseksi IT-alalle. Tehtävässä tulet tarvitsemaan oikeaa asennetta ja kykyä toimia ja tehokkaasti myös vaihtuvissa tilanteissa.

Tehtäviisi kuuluu
• Haastattelut, kartoitukset ja prospektointi puhelimitse sekä sähköpostitse
• Muut presales –tehtävät
• Liidien nurturointi ja segmentointi
• Asiakkuus- ja markkinointirekisterimme ylläpitäminen
• Muut myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät

Arvostamme:
• Kykyä kommunikoida tavoitteellisesti puhelimitse myös haastavissa tilanteissa
• Kykyä kuunnella ja ohjata keskustelua liiketoiminta- ja it-päättäjien kanssa puhelimitse
• Erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin osaamista
• Kokemusta ja kiinnostusta puhelintyöskentelyyn

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön  löydyttyä. Työpisteesi sijaitsee pääsääntöisesti  Espoon toimistollamme Perkkaalla, jossa työskentelet yhdessä markkinointipäällikkömme kanssa. Tehtävä on aluksi osa-aikainen (2-3 pvää /vko) ja se on tarkoitus aloittaa viimeistään elokuussa. Taitojen karttuessa toimenkuvasi voi laajentua, jolloin myös tehtävästä on mahdollisuus muodostua kokoaikainen.  Jos olet sopiva henkilö kumpaankin markkinoinnissamme avoinna olevaan tehtävään (sisällöntuottaja + asiakkuusmarkkinoija) voidaan tehtävistä myös muodostaa yksi kokoaikainen tehtävä (sisällöntuottaja-asiakkuusmarkkinoija), ilmoitathan hakiessasi, mitä tehtävää tai tehtäviä haet.

Tervetuloa Fenixille!

Me fenixläiset olemme joustavia ja tehokkaita ja teemme työmme aina parasta laatua tavoitellen. Näitä ominaisuuksia edellytämme myös uusilta työntekijöiltämme. Fenixillä on erinomaiset henkilökuntaedut ja huipputiimi. Meillä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja kasvamaan IT-alan markkinoinnin rautaiseksi ammattilaiseksi.Fenixillä erityisen tärkeässä asemassa ovat asenne ja oppimiskyky. Haluatko tarttua haasteeseen?

Hakemukset ja lisätietoja:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi otsikolla ”Asiakkuusmarkkinoija”. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!

Huom!  Lomien vuoksi seuraavina aikoina rekrytointi ei etene uusien hakemusten osalta: 21.6.-8.7. ja 23.7.-5.8. Päivi on paikalla 9.7.-21.7. ja jälleen 6.8.

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Silventoinen
Marketing Manager / Head of Marketing Automation BU
paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi
puh 040 905 2502 (6.-21.6. ja 9.7-20.7. arkisin 8-16 välillä, myös WhatsApp)

Muut avoimet työpaikat:

Etsimme nyt ratkaisumyyjää!

21.2.2019|0 Comments

Ratkaisumyynnin ammattilainen, meillä on sinulle paikka vapaana! Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme tarpeet muuttuvat jatkuvasti ja haluamme muuttua niiden mukana. Tarjoamme sinulle näköalapaikan johtavan suomalaisen tietoliikenne, ICT- ja online-palveluiden tarjoajan CRM/D365 [...]

By |2018-07-10T09:23:09+00:0006.6.2018|Täytetyt työpaikat|

About the Author:

Fenix
Fenix Solutions on energinen teknologiatalo, joka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- ja Power BI sekä Data Analytics-toimituksiin, markkinoinnin automaation järjestelmänä toimitamme ClickDimensions -ohjelmaa. Kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille – toimialariippumattomasti. Toimintamme ydin on tuottaa kasvua ja tulosta asiakkaillemme. Autamme hyödyntämään markkinoihin, ihmisiin, asiakkuusprosesseihin ja -teknologioihin liittyvät mahdollisuudet. Kohtaamme asiakkaamme aina yksilöinä, ja oman kehitystyömme avulla pystymme tarjoamaan aina nopean käyttöönoton sekä asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Kykymme tuottaa arvoa perustuu vahvaan liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Tiimiimme kuuluu liiketoiminnassa kannuksensa ansainneita strategian, johtamisen ja kaupallistamisen ammattilaisia sekä intohimoisia tietojärjestelmien kehittäjiä. Fenixläiset ammentavat voimansa liiketoiminnan ja Microsoft teknologioiden osaamisesta sekä aidosta uteliaisuudesta liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme Microsoft Gold Partner.