Asiakkuusmarkkinoija Fenixille

Haku päättynyt.

ASIAKKUUSMARKKINOIJA,

meillä on sinulle paikka avoinna!

Oletko sujuvasanainen ja energinen asiakkuusmarkkinoija? Haluamme sinut osaksi vauhdikasta ja innovatiivista tiimiämme. Etsimme sinua kasvamaan markkinointipäällikkömme oikeaksi kädeksi toteuttamaan innovatiivisen IT-talomme telemarkkinointia.

Arvostamme innostusta tietotekniikkaa, digitaalisuutta ja liiketoiminnan kehittämistä kohtaan ja halua kehittyä B2B markkinoinnin ammattilaiseksi IT-alalle. Tehtävässä tulet tarvitsemaan oikeaa asennetta ja kykyä toimia ja tehokkaasti myös vaihtuvissa tilanteissa.

Tehtäviisi kuuluu
• Haastattelut, kartoitukset ja prospektointi puhelimitse sekä sähköpostitse
• Muut presales –tehtävät
• Liidien nurturointi ja segmentointi
• Asiakkuus- ja markkinointirekisterimme ylläpitäminen
• Muut myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät

Arvostamme:
• Kykyä kommunikoida tavoitteellisesti puhelimitse myös haastavissa tilanteissa
• Kykyä kuunnella ja ohjata keskustelua liiketoiminta- ja it-päättäjien kanssa puhelimitse
• Erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin osaamista
• Kokemusta ja kiinnostusta puhelintyöskentelyyn

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön  löydyttyä. Työpisteesi sijaitsee pääsääntöisesti  Espoon toimistollamme Perkkaalla, jossa työskentelet yhdessä markkinointipäällikkömme kanssa. Tehtävä on aluksi osa-aikainen (2-3 pvää /vko) ja se on tarkoitus aloittaa viimeistään elokuussa. Taitojen karttuessa toimenkuvasi voi laajentua, jolloin myös tehtävästä on mahdollisuus muodostua kokoaikainen.  Jos olet sopiva henkilö kumpaankin markkinoinnissamme avoinna olevaan tehtävään (sisällöntuottaja + asiakkuusmarkkinoija) voidaan tehtävistä myös muodostaa yksi kokoaikainen tehtävä (sisällöntuottaja-asiakkuusmarkkinoija), ilmoitathan hakiessasi, mitä tehtävää tai tehtäviä haet.

Tervetuloa Fenixille!

Me fenixläiset olemme joustavia ja tehokkaita ja teemme työmme aina parasta laatua tavoitellen. Näitä ominaisuuksia edellytämme myös uusilta työntekijöiltämme. Fenixillä on erinomaiset henkilökuntaedut ja huipputiimi. Meillä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja kasvamaan IT-alan markkinoinnin rautaiseksi ammattilaiseksi.Fenixillä erityisen tärkeässä asemassa ovat asenne ja oppimiskyky. Haluatko tarttua haasteeseen?

Hakemukset ja lisätietoja:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi otsikolla ”Asiakkuusmarkkinoija”. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!

Huom!  Lomien vuoksi seuraavina aikoina rekrytointi ei etene uusien hakemusten osalta: 21.6.-8.7. ja 23.7.-5.8. Päivi on paikalla 9.7.-21.7. ja jälleen 6.8.

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Silventoinen
Marketing Manager / Head of Marketing Automation BU
paivi.silventoinen@fenixsolutions.fi
puh 040 905 2502 (6.-21.6. ja 9.7-20.7. arkisin 8-16 välillä, myös WhatsApp)

Muut avoimet työpaikat:

Tervetuloa tiimiin

25.1.2018|0 Comments

Tervetuloa Fenixin tiimiin! 3 vuotta Siperiassa Otsikko on siinä mielessä harhaanjohtava, että en ole ollut 3 vuotta Fenixillä taikka Siperiassa. Sen sijaan liityin Fenix-tiimiin vuoden 2017 huhtikuussa ja elämyspuolella [...]

By |2018-07-10T09:23:09+00:0006.6.2018|Täytetyt työpaikat|

About the Author:

Päivi Silventoinen
Päivi Silventoinen toimii Fenixin markkinointiautomaation liiketoimintayksikön vetäjänä sekä markkinointipäällikkönä. Päivi on ClickDimensionsin sertifioima ja toiminut monipuolisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä yli 15 vuoden ajan. Ota yhteyttä! Verkostoidun mielelläni kanssasi myös LinkedInissä ja Twitterissä.